JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Decision Making For Developers

Bij JEX bouwen we onze eigen softwareproducten voor de uitzendbranche. En dat gaat goed! Binnen een jaar is ons IT-team al stevig gegroeid, en we zijn nog niet klaar met uitbreiden. Momenteel zijn we bezig met het opzetten van een automatisch test framework, om de kwaliteit van onze software naar een hoger niveau te tillen. Dat is waar jij in beeld komt. Jij kunt helpen ons framework uit te breiden en bent thuis in het schrijven van automatische tests.

Decision Making For Developers

All you need to know

Decision Making For Developers:

Wat trek ik vandaag aan? Refactoren we de broncode? Kan ik mijn collega lastigvallen met deze vraag? 

Beslissingen zijn overal. 24/7 worden we blootgesteld aan het maken van keuzes, zo ook bij IT. Soms eenvoudig en vanzelfsprekend, soms moeilijk en onlogisch. Bij het nemen van de ‘juiste’ beslissing(en) vallen we vaak terug op eerdere keuzes.  

Tijdens de masterclass duiken we in het besluitvormingsproces. Waar begint het, hoe pakken we het maken van keuzes aan en wanneer is een beslissing goed?  

Gedurende 30 minuten leer je de belangrijkste technieken bij het nemen van (kwaliteit)beslissingen, krijg je inzicht in het documenteren van beslissingen en ontvang je nuttige tips om beslissingsmoeheid te voorkomen. 

 

Eventlocatie: 

Meet Tuesday 
Weena 690  
3012 CN Rotterdam

Millennium Tower – 23e etage – ingang Marriott Hotel 

 

Programma:

  • 17:30 uur: Inloop

  • 18:00 uur: Dinerbuffet

  • 19:00 uur: Rick Kuipers CTO WeDevelop (Decision making for developers)

  • 19:45 uur: Anneke Keller CTO Wehkamp (to be announced)

  • 20:15 uur: Afterdrink

  • Einde: 21:30 uur