JEX-Top10Linkedin

Werken bij JEX doen we hand in hand.

Een passie die we delen met Feyenoord. En dat doen we zo:

El Bombástico

We doen graag wat voor anderen, zonder iets terug te verwachten. Toen we hoorde dat de grootste Argentijnse Feyenoord-fan naar Nederland kwam, hebben we de handen in één geslagen met Noël. De initiatiefnemer van Ignacio’s reis naar Rotterdam. Het resultaat? Een fantastische week én een documentaire die kippenvel oplevert.

Bekijk de video
Feyenoord-elbombastico-1

Kuip Pitches

Waarom werken bij JEX zo uniek is? Elke maand legt één van onze medewerkers dit graag aan je uit. En dit is niet zomaar een verhaal. Beeld je maar eens in hoe dit zou klinken in een afgeladen stadion, met 51.117 bezoekers!

Bekijk de video
Feyenoord-kuippitch-1

Shirtlancering 22/23

Regelmatig lopen onze collega’s in het JEX Feyenoordshirt op kantoor. En wees nou eerlijk, als je naar dat prachtige logo op dat shirt kijkt, is dat ook niet meer dan logisch toch?

fey_vierkant-1

1908 Events

Seizoen ’21-’22 was een gigantisch succes op sportief gebied. En dat hebben we gemerkt ook! Elke Europese uitwedstrijd van Feyenoord keken wij met een aantal collega’s en zakenrelaties in de bioscoopzaal van 1908, het exclusieve trainingscomplex van de Feyenoordselectie.

feyenoord-19085-1-web

Business Unit

We genieten niet alleen van dat prachtige uitzicht op het heilige gras tijdens Feyenoord (en Oranje) wedstrijden. Onze Business Unit wordt namelijk ook regelmatig gebruikt om een dag in alle rust te werken. En dat met je kop in het zonnetje, de handen uit de mouwen op de bühne en met je laptop op schoot. Zeg nou eerlijk, best lekker toch?

feyenoord-businessunit-1