JEX-Top10Linkedin

Partnerships

Richard Verschoor

Richard Verschoor, FIA F2-coureur, heeft één ultiem doel. De absolute top bereiken. Die missie om te groeien, te winnen en de allerbeste te zijn delen we als geen ander. Een ijzersterke collectieve winnaarsmentaliteit. Met innovatie als onze krachtigste drijfveer heeft de keuze voor een partnership in de meest tech- en datagedreven sport van de wereld geen uitleg nodig. Fits like a glove. JEX helpt Richard in het behalen van het F2-kampioenschap en het bereiken van de F1. En daar zijn we maar wat trots op. 

Bekijk de video
Richard-web

433nl

De meest innovatieve speler binnen de arbeidsmarkt en de grootste voetbalgemeenschap ter wereld slaan de handen ineen. The Platform for Work meets The Home of Football. Samen op zoek naar de nieuwe host van 433nl en de Messi, Ronaldo en Haaland onder de contentmakers. De zoektocht naar deze crew wordt verzorgd door ons, JEX. Onder extreme omstandigheden helpen wij bij het vinden, testen en selecteren van de kandidaten en het maken van de perfecte match. En dat doen we niet alleen voor 433nl maar dagelijks voor duizenden uitzendbureaus, werkzoekenden en werkgevers. 

Bekijk de video
JEX_433_1x1 (4)-2

Feyenoord

Ken je dat niet horen dan?! JEX was de eerste Official Training Partner in de geschiedenis van Feyenoord en het Nederlands betaald voetbal. Een uniek partnership waar het continue streven naar groei het fundament was voor sportief succes. Het resultaat? Een boost van onze naamsbekendheid in Rotterdam en ver daarbuiten. Ons hoogtepunt? De Coolsingel. Na twee seizoenen reikten onze ambities verder dan enkel Feyenoord en namen we afscheid van elkaar. Met trots kijken we terug op twee fantastische seizoenen. 

Lees de blog
Feyenoord post-web