JEX-Top10Linkedin

Over JEX

Het tofste techbedrijf van Rotterdam, als je het ons vraagt.

Ons verhaal

Wij zijn JEX. Samen bouwen we innovatieve software en leveren we services voor de arbeidsmarkt. Voor uitzendbureaus, werkgevers, freelancers en werkzoekenden. Hoe we dat doen? 
 
Met lef, energie en verbinding. Drie kernwaarden die aan de basis staan van succes en groei. Lef, omdat we niet bang zijn om op onze bek te gaan. Energie, omdat we harder gaan dan anderen. En verbinding omdat we het altijd samen doen.   

Ja, onze ambities zijn torenhoog: Europees marktleider worden. Dat vraagt veel van ons. Maar lef moet je hebben, vallen moet je durven en moed moet je tonen. Gelukkig doen we het met z’n allen. Van techspecialisten en creatieve geesten tot unieke doeners. Wij zijn nog lang niet uitgegroeid. Groei jij met ons mee? 

Arbeidsvoorwaarden

 • Money-bag

  Een goed salaris: Ja, die is bovengemiddeld.

 • vacation 1

  Vakantiegeld: 8%, maar wel over een goed salaris.

 • Group (1)

  30 vakantiedagen: De wettelijke 20 dagen vinden wij te weinig.

 • contribute 1

  Pensioenpremie: Een eigen bijdrage? Wij dekken álles.

 • Out line

  Optieregeling: Een flinke bonus in de vorm van opties.

 • Car

  Reiskostenvergoeding: Een passende mobiliteitsvergoeding.

 • beverage 1

  Restaurant: All-you-can-eat, maar dan gezond.

 • WORKASONE

  Work As One: in de vorm van evenementen, sportsessies en maandelijkse borrels.

 • SocialHandshake_Icon

  The Social Handshake: de mogelijkheid tot belastingvrij goede doelen steunen!

IT @ JEX

Traditionele markten opschudden. Met verbinding, energie en lef gaan we de ouderwetste arbeidsmarkt als one-stop-shop een impuls geven. Klinkt ambitieus, is het en zijn we ook. Toeval dat IT het hart van het woord ambitie vormt? Dacht het niet! Be part of the future, be JEX! 

 

Ontdek onze IT afdeling

Work As One Podcast 2.0

“De ambities van JEX zijn niet klein.”

Het verschil tussen een Accountmanager en een Relationship Manager, de stappen die zijn gezet in het JEX Backoffice voor haar zo interessant is. We duiken er uitgebreid in tijdens deze podcast met Shirley.

Shirley

“Waar problemen zijn, kansen zien.”

Arantis vertelt ons meer over wat eigenaarschap voor hem betekent, zijn werkzaamheden bij JEX, de ' high five methode' en hoe dit allemaal toch wel verband houdt met zijn passie voor voetbal en het coachen van zijn oudste zoon.

Arantis

“De ene financial is de ander niet.”

We nemen een kijkje in de ervaringen van Nick vóór JEX, de shift van Finance Manager naar CFO, het aanbrengen van structuur en grote finance uitdagingen. Én waarom finance bij JEX anders is natuurlijk!

Nick