JEX-Top10Linkedin

IT Business Analist

De onmisbare schakel tussen de business en ontwikkelaars. Jouw doel? Waarde creëren voor gebruikers door te verbeteren en verbinden.

 • Never a dull moment

  Met uiteenlopende werkzaamheden is het bij JEX nooit saai. Van het maken van een functioneel ontwerp voor verbeteringen in de webapplicaties tot het uitwerken van nieuwe processen of applicaties. Via MVP’s, die in tweewekelijkse sprints worden ontwikkeld, wordt een zo groot mogelijke waarde gecreëerd voor de gebruikers en kan er voortdurend worden bijgestuurd om zo waardevol mogelijke increments toe te voegen.

 • Mission Impossible

  Mission: Impossible Je stemt regelmatig af met stakeholders. Van salesconsultants tot aan de algemeen directeur. Deze informatie en opgehaalde feedback van gebruikers wordt meegenomen in de doorontwikkelingen en het verder finetunen van de JEX applicaties. Als ITom Cruise maak je het onmogelijke, mogelijk. Of je krijgt het helder. Door structureel overleg met developers uit het scrum team, UX designers en architecten haal jij de onderste steen (lees: noodzakelijke informatie) boven.

 • Hier herken jij jezelf in

  Je bent geordend en raakt niet snel in de stress. Het tempo bij JEX ligt hoog en het aantal projecten tegelijkertijd is enorm. Jij owned dit! Daarnaast bezit je over:

  > HBO+ werk/denk niveau;
  > 2+ jaar ervaring als Business Analist of een soortgelijke rol;
  > Ervaring met Agile Scrum (pré);
  > Ervaring met Azure DevOps (pré).

 • Je krijgt wat je verdient

  En meer!

  > Een salaris tussen €3.200 en €4.800 (o.b.v. van je ervaring, skills en potentie);
  > Meegroeien met JEX door onze aandelenregeling;
  > Een auto / fiets van de zaak of een volledige reiskostenvergoeding;
  > 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  > Een werkplek in het mooiste kantoor van Rotterdam.

 • Solliciteer direct!

  Ben jij overtuigd van onze ambities en sluit jij je graag aan als IT Business Analist bij JEX? Laat dan je naam en contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meet Esther
Maak kennis met

Esther Kuijpers

Manager Agile

Wil je meer weten over onze ambities en werkwijze? Plan een kennismaking in met Esther Kuijpers

IT Business Analist bij JEX

Kom jij ons team versterken als onze nieuwe Business Analist? Bij JEX bouwen we onze eigen softwareproducten voor de uitzendbranche. En dat gaat goed! Binnen een jaar is ons IT-team al stevig gegroeid en we zijn nog niet klaar met uitbreiden.
Mensen wijzen naar A4 blaadjes met een smiley emoticon