Team Sales

De verbinding tussen JEX en haar relaties.

“Willen winnen”

 

Het eerste wat in ons op komt als je Team Sales moet beschrijven? Prestatiegericht. En óf we presteren. Team Sales draagt bij aan de doorontwikkeling van onze software. Hoe? De verbindende schakel zijn onderling. De verbindende schakel zijn tussen klantrelaties. Klanten binnenhalen, relaties beheren, onze MSP als USP en constant in contact blijven met de buitenwereld. Een team waarin verliezen geen optie is. En allemaal met dezelfde stip aan de horizon: dé oplossing bieden op de arbeidsmarkt. Is dat genoeg bij Sales? Natuurlijk niet. De lat kan altijd hoger.
 • De diepte in

  "JEX is one brand, en dat willen we ook uitstralen!"

  Kim Hulsink

  Teamlead JEX Works

  Lees meer

#WORKASONE Podcast

Nick Hillebrand - Algemeen directeur

Luister nu

Column

Lars - Relationship Manager

Lees nu

Feitjes over Sales

 • groei-it

  Het belangrijkste team om commercieel succesvol te zijn! En dat hebben we afgelopen jaar ook laten zien met een omzetgroei van 400%.

 • 30

  We zijn een divers team. Van geslepen professionals tot rookies in het vak, maar met een gemiddelde leeftijd van slechts 30 jaar!

 • nederland

  JEX is actief in alle 12 de provincies. Hiermee is de basis is gelegd om landelijk succesvol te worden. Maar we willen meer!

 • team-building

  Inmiddels helpen we ruim 200 uitzendbureaus dagelijks om hun omzetdoelen en klantportfolio’s uit te breiden.

 • paspoort

  Net niet zo multi-culti als Team Marketing. Maar met 6 verschillende nationaliteiten spreken wij ook een behoorlijk woordje over de grens.