Team Finance

Het team dat de groei en progressie van JEX mogelijk maakt.

“Declareren kun je leren” 


Uiteindelijk draait het binnen de organisatie om Finance. Zij hakken de laatste financiële knopen door. Intern én extern. Als het gaat over Team Finance, groeien we niet alleen organisatorisch, maar ook administratief. Jaarrekeningen, btw-aangiftes, facturen, cashflow overzichten, debiteurenbeheer: het maakt niet uit. Handen uit de mouwen, snel schakelen, blij zijn als het eindpunt is bereikt en alles klopt. En soms nee leren zeggen. Want soms moeten we letten op de kleintjes. Toch?
 

 • De diepte in

  "Onze Finance collega’s zijn jonge ambitieuze mensen die rondlopen met geweldige ideeën."

  Nesrine El Hankouri

  Financial Controller

  Lees meer

#WORKASONE Podcast

Nick Hillebrand - Algemeen Directeur

Luister nu

Column

Cheyenne - Financial Controller

Lees nu

Feitjes over Finance

 • onderverdeeld

  Team Finance is onderverdeeld in 2 afdelingen: Backoffice (debiteurenbeheer, personeels- en salarisadministratie, client support en contractbeheer) en Finance (controlling, accounting, facturatie en factoring)

 • salaris

  Salarisadministratie zorgt wekelijks voor brood op de plank van de uitzendkrachten op onze loonlijst en is hiermee verantwoordelijk voor de betaling van 1000den gewerkte uren per week.

 • groei-it

  In de financiële dienstverlening is het aantal banen afgenomen het afgelopen decennia. Maar bij JEX zijn de teams meer dan 2x gegroeid in de afgelopen 12 maanden. En we zijn voorlopig nog niet uitgegroeid!

 • broodje

  Per week genieten wij 4 dagen van de lunch in de kantine, en 1 dag bestellen wij de lekkerste broodjes van Rotterdam.

 • 35

  Een jong en dynamisch team! In de financiële sector is 78% van de medewerkers ouder dan 35 jaar. Bij JEX stijgt het gemiddelde niet boven de 35 jaar uit.