JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Contractje hier, contractje daar

"Contractbeheer enkel het beheren van contracten? Niets van waar! Een meeting hier, een labeloverleg daar en óh ja: ook nog een kennismaking. Mijn dag begint trouwens met even shoppen aan de overkant, een bakje munt van onze Ismay met een stukje gember erin en we’re good to go. Check!

All jokes aside: We starten de dag bij ‘Contractbeheer’ met het hele team en maken een taakverdeling. Het versturen en verwerken van inleen- en zzp-overeenkomsten is hier een onderdeel van. Ook fungeren we dagelijks als schakel tussen verschillende afdelingen. You name it, we do it. 

De afdeling “CB” zie ik dan ook als één van de vele funderingen van JEX. Als één van die funderingen niet goed staat, stort de rest in. Mijn doel? Alles zo stevig mogelijk neerzetten en als één team meebouwen aan dit huis, deze witte villa, of beter gezegd: dit gigantische project. JEX!

Plannen is niet mijn beste kwaliteit. Mijn collega Roshawn zei ooit: “Jij hebt echt een agenda voor de sier”. Maar gepland of niet: schakelen met opdrachtgevers, intermediairs en collega’s, processen inzichtelijk maken en verbeteren, plus in een korte tijd aardig wat kennis op kunnen doen van de uitzendwereld; dat zie ik zeker als een persoonlijke overwinning.

 JEX is voor mij één grote kenniscultuur en ik hoop deze kennis alleen maar te kunnen blijven delen en doen groeien. Ik ben nieuwsgierig naar wat de toekomst biedt en ambitieus om met mijn rol als Contractbeheerder daar een onderdeel van uit te maken. Hoe dan ook heb ik er een JEX-familie bij!"

Rahma Azgagh

Contractbeheerder