JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

De JEX club

JEX, inmiddels een begrip wat niet meer valt weg te denken uit mijn leven.

Twee en een half jaar geleden begon mijn avontuur, bij de start van JEX. Inmiddels is het JEX van toen, bestaande uit 10 collega’s, uitgegroeid tot een organisatie van 125 medewerkers.

We zijn zelfs drie verhuizingen verder en ook dit pand is inmiddels te klein. In twee jaar is er enorm veel veranderd en groeien we ontzettend hard. De ervaring die ik hier heb opgedaan, had ik bij geen enkele andere organisatie kunnen opdoen. 

Ik werk op dit moment als Relationship Manager voor het label JEX Backoffice. Deze rol past perfect bij mij. Ik vind het namelijk ook heerlijk om buiten mijn werk in contact te zijn met de mensen om mij heen. Lekker met mijn vrienden optrekken in de parel van het Zuiden: Breda, óf met mijn voetbalteam een overwinning binnenslepen. Verbinding vind ik belangrijk en het is top om dat ook binnen mijn werk terug te zien.

JEX Backoffice groeit hard met een mooi portfolio aan intermediairs. 2022 zal in het teken staan van optimalisatie en het toevoegen van kwaliteit aan onze dienstverlening. JEX Backoffice blijft innoveren en we moeten alle uitzendbureaus binnen Nederland laten zien dat we onmisbaar zijn als backofficepartner. Mission impossible? Absoluut niet, maar wel werk aan de winkel dus.

Ik ben ervan overtuigd dat we met deze mooie en enthousiaste club van mensen bij elkaar, JEX naar een hoger niveau gaan tillen. Iedereen binnen JEX heeft zo zijn kwaliteiten en talenten om elkaar aan te vullen met dat ene gezamenlijke doel: marktleider worden met een totaaloplossing voor de arbeidsmarkt. Ik kijk er naar uit om met veel energie de toekomst tegemoet te gaan en nog vele successen te behalen!

Lars Noya
Relationship Manager