JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Super JEX’ers, you make us happy

Januari. Het eerste kwartaalevent van 2023, in de Kuip, met galathema en vol verrassingen. Het hoogtepunt? De JEX-awards. Halverwege de avond zijn er namelijk een aantal uitblinkers van JEX extra in het zonnetje gezet. Waar er vorig jaar nog awards werden uitgereikt voor “De Mooiste Auto” en “Borrelaar van het Jaar”, stonden deze JEX-awards in het licht van onze kernwaarden en werkzaamheden.  

JEX’ers van het jaar 

Dit zijn de mensen die in 2022 net dat tandje extra hebben bijgezet om JEX een nog mooier, leuker, beter, bekender, fijner, leuker bedrijf te maken. Onze “Rainbows in the sky”. Iedereen kent ze en niemand kan om hen of hun werk heen. Het lijstje prominente koppen? 

  • Daniël Kok (Corporate Recruiter) 

  • Jesse Branderhorst (Content Marketeer) 

  • Cheyenne Dijksman (Financial Controller) 

  • Niels Baltesen (Medewerker Finance) 

  • Angéla Toonen (Customer Success Manager) 

  • Anne Dekker (Inside Sales Professional, The Blue Factor) 

Stille kracht 

De naam zegt het al. Dit jaar waren er twee toppers die niet vaak de spotlights pakken voor hun werk, maar die de spotlights zeker wel verdienen. Jeroen Verberg (Systeembeheerder) en Luuk Gille (Front-end Developer bij het marketing team) werden beloond voor hun inzet. Want de impact die zij afgelopen jaar maakten binnen JEX, was explosief.  

IJzersterk Duo 

Bij JEX werken we samen. Jeroen Veelenturf (Product Owner) en Troy Meulenbeek (Full Stack Software Developer) hebben dat het hele jaar laten zien samen. Ken je “Overal waar jij gaat, gaan we weer met jou mee”? Dat gaat niet alleen over Feyenoord. Dat gaat ook over Jeroen en Troy.  

Kernwaarden 

Binnen JEX is alles wat de JEX’ers doen in lijn met onze kernwaarden. Van werkzaamheden en beoordelingsgesprekken, tot collegialiteit en de sfeer in het pand. En er waren een paar JEX’ers, die dit jaar het toonbeeld waren van onze kernwaarden. Die kernwaarden zijn er namelijk altijd, die hoeven alleen maar gevonden te worden. 

DSC05272

Verbinding 

Marvin Silva (Videoproducer) en Robbert Fluit (Legal Counsel) werken allebei ongeveer een half jaar bij JEX, maar hebben meteen bewezen dat JEX’ers inderdaad écht verbinding maken met elkaar. Van verbinding met andere afdelingen tot verbinding in het werk dat ze doen. “Hand in hand, kameraden” schijnt ook hun lijflied te zijn.  

Energie 

Energie is iets wat bruist binnen JEX. Dit geldt zowel als je bij ons binnenstapt, als wanneer je ons leert kennen. En bij Kishen Anandbahadoer (Team Lead Functioneel beheer) en Arantis Paulus (Personeelsadministrateur) kan je niet om de positieve energie en motivatie heen. Handen uit de mouwen… 

Lef 

Twee dames hebben ons dit jaar blij verrast met hun inzet en werkzaamheden. Stille wateren hebben diepe gronden zeggen ze wel eens, toch? Beide vaak uit hun comfortzone gestapt, en dat wordt gezien! Ilse Heesters (Relationship Manager) en Vera Geldhof (UX Designer & UX Writer) hadden deze award dan ook dik verdiend.  

8ed8f74b-d4e7-492b-a1df-43022d8cb126

#WorkAsOne-award 

Een award als deze, kan natuurlijk niet aan één iemand worden uitgereikt. Afgelopen jaar was er namelijk één team, dat heeft laten zien dat ons motto Work As One niet uit de duim is gezogen. Team facturatie heeft met hun samenwerkingen laten zien: “You’ll never walk alone” 

Aanstormend talent 

Het maakt bij JEX niet uit of je al deel uitmaakt van het interieur, of pas net om de hoek komt kijken. Hard werken wordt beloond en talent wordt gezien. Rosalie Knoppert (HR stagiaire) en Robin de Vries (Key Account Manager) hebben afgelopen jaar laten zien wat ze waard zijn, en wat ze waard gaan worden.  

En die awards, krijgen allemaal een prominent plekje op de bureaus. Je hoort namelijk niet te hoeven vertellen dat je een topper bent. Dat hoort men te zien in één oogopslag.  

Nu jij nog 

Sta jij te trappelen voor een nieuwe uitdaging én misschien ook wel ooit zo’n award? We hebben nog meer dan genoeg vacatures open staan. Misschien ben jij volgend jaar wel: JEX’er van het jaar!