JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Uitdaging en vernieuwing

Het weekend en de jaarwisseling zijn inmiddels voorbij. Tijd om het nieuwe jaar vol energie aan te vangen. Dat doen we dan ook direct met weer 17 nieuwe collega’s die in januari zijn gestart.

De nieuwe collega’s krijgen in hun eerste week een onboarding, meer informatie over JEX en mogen vervolgens zelf hun durf laten zien. Zij gaan direct aan de slag, want dat is wat we zoeken bij JEX. De durf om te groeien. Als individu, als team en als bedrijf.

Het jaar 2022 zal veel beweging brengen, veel drempels opwerpen en veel energie gaan kosten. Maar energie binnen JEX, dat hebben we voldoende. En drempels, die leiden tot nieuwe oplossingen en innovaties. En oplossingen? Die leiden tot nieuwe energie. Ook dit jaar zullen we onze ambities weer duidelijk uitspreken en als team alles op alles zetten om deze te realiseren.

We blikken vooruit op een jaar vol nieuwe medewerkers, nieuwe klanten en nieuwe leveranciers. We zoeken naar nieuwe softwareoplossingen en dienstverleningen en richten daarvoor in 2022 een dedicated Research & Development team op. Een team dat de nieuwste innovaties naar JEX gaat brengen, waarmee we nog relevanter voor klanten worden en daarmee nog sneller richting marktleiderschap kunnen groeien.

Kortom, het wordt weer een jaar vol uitdagingen. Daar houden we van! Wil jij met ons meegroeien? Als medewerker, als klant, als leverancier of als investeerder? Neem contact met ons op. De koffie staat klaar.

Nick Hillebrand 
Algemeen directeur