JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Full-parttimer

Op mijn 17e solliciteerde ik voor een functie waar een aantal dingen fout gingen. Zo moest ik tot twaalf uur ’s avonds werken, wat tot mijn verbazing als 17-jarige wettelijk niet mocht. Ik ben toen zelf op onderzoek uitgegaan en de wet in gedoken. Verrassend genoeg vond ik hier niet alleen antwoord op mijn vraag, maar ook meteen een nieuwe interesse. 

Die ontdekking leidde tot mijn keuze voor de opleiding Human Resource Management. Dit had op geen beter moment kunnen komen. Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar een nieuwe studie. In mijn tweede jaar ben ik begonnen aan mijn stage bij JEX, waar ik aansluitend mijn derdejaars stage heb gedaan. De opdrachten die ik als stagiair kreeg waren anders dan de “typische” stage opdrachten. Ik kreeg veel verantwoordelijkheid en je zou kunnen zeggen dat ik net als JEX ben meegegroeid met de ontwikkelingen. 

 

Tijdens mijn stage heb ik mij beziggehouden met verschillende dingen. Het leukste en grootste project was het opzetten van de ondernemingsraad (OR) en de bijbehorende verkiezingen. JEX is een razendsnel groeiend bedrijf en werknemers moeten vertegenwoordigd worden bij beslissingen vanuit het management. Verschillende werknemers konden zich aanmelden als kandidaat voor de OR-verkiezingen. Tijdens de weken voor de verkiezing hing het kantoor helemaal vol met leuke, gekke en grappige verkiezingsposters.

 

Sinds februari 2022 ben ik vast in dienst bij JEX. Ik werk nu vier dagen per week en ben overgestapt naar een deeltijdopleiding. Zelf vind ik vier dagen iets te veel om het “parttime in dienst” te noemen. Op papier ben ik dan wel parttime in dienst, maar ik ben echt fulltime bezig met JEX! Zo ga ik voor mijn deeltijdopleiding onderzoek doen binnen JEX naar problemen die opgelost kunnen worden door het opleiden en coachen van medewerkers. Ik heb hier erg veel zin in en hoop hiermee een extra steentje bij te dragen aan de groei van JEX.  

 

Romy Bekker 
HR-medewerker