JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

JEX Run

Op 11 maart 2022 vond voor het eerst ‘de JEX Run’ plaats. In samenwerking met Sander Aarts’ ‘Unbreakable Academy’, stelden we het uithoudingsvermogen van zo’n veertien JEX’ers op de proef. Wat een gewone werkdag had moeten zijn, veranderde van de één op de andere dag in een werkdag die anders dan anders was.

Vanaf het bekende witte JEX-pand rende de groep gezamenlijk wel zes kilometer heen en terug. Want ja: we #WorkAsOne, we #RunAsOne. Tijdens wat korte pitstops ging het sporten gewoon door. Een opdrukoefening hier, een buikspieroefening daar ééééén door. 

 

Na bloed, zweet en tranen (maar eigenlijk vooral een hoop zweet) keerde de groep weer terug naar ons vertrouwde pand. Trots kregen ze hier als echte winnaars, want dat zijn ze, een medaille uitgereikt. It’s been a good run, until next time! 

 

Luuk: "JEX Run begon op een rustig tempo, maar hoe verder we kwamen, hoe meer de echte uitdagingen op ons pad kwamen. Met intensieve oefeningen tussen door en de mogelijkheid om het zo zwaar te maken als je zelf wil, kon iedereen het beste uit zichzelf halen. Met af en toe ook nog een duo opdracht zorgde voor een leuke ervaring samen met je collega's. Al met al een leuke JEXercise om de dag goed te beginnen."

 

Esmeralda: "Deze vrijdag was weer anders dan anders. We kwamen in sportkleding aan op kantoor om deel te nemen aan de JEX Run. Ook leuk voor de variatie om je collega’s te zien met bezwete rode hoofden. Weer goed georganiseerd Unbreakable Academy!"