JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

JEX x JINC Baas van Morgen 2023

  

Gelijkheid, diversiteit en inclusiviteit: dit vinden we héél belangrijk op de werkvloer. Samenwerken met JINC doen we daarom graag. Zo ontvingen we al eerder leerlingen voor een bliksemstage en vervingen we voor één dag onze CHRO Jeroen van Rossum voor een Baas van Morgen. En dat beviel zo goed, dat we ook dit jaar weer meededen. 

 

Baas van Morgen

JINC strijdt voor een Nederland waarin je postcode en sociale omgeving niet je toekomst bepalen. Door verschillende projecten bieden zij kinderen een netwerk en professionele vaardigheden die zij in de toekomst nodig hebben. Zo krijgen zij een goede start op de arbeidsmarkt. 

Tijdens JINC Baas van Morgen nemen kinderen het bedrijfsleven in Nederland over. Op deze dag ervaren zij hoe het is om een onderneming te leiden door een dag het werk over te nemen van de baas. Ze leggen waardevolle contacten, ervaren hoe een bedrijf in elkaar zit en laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in de toekomst. 

 

AI

Aan CTO Rick Willems de eer om zijn vervangster Eslem van school op te halen voor het netwerkontbijt met alle andere Bazen van Morgen. Na een energizer en een gevulde maag was het tijd om naar het hoofdkantoor van JEX te gaan, waar een interessant vraagstuk op Eslem lag te wachten. 

Bij aankomst natuurlijk eerst een rondleiding door het hoofdkantoor, waarna de IT-meeting begon met als onderwerp: ‘Wat gaat de opkomst van technologie, zoals AI, betekenen voor het werk van onze IT’ers?’. Actueel onderwerp, interessante vragen en mooie uitkomsten. En de aanbeveling van Eslem? Die is natuurlijk top secret ;-). 

 

     Schermafbeelding 2023-06-06 om 16.48.58.    

 

Meer weten over de samenwerking tussen JINC en JEX? Lees hier meer over de JINC Bliksemstage en JINC Baas van Morgen 2022.