JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Kuip Pitch #2 - Melissa van Bruggen

MEL. Marketing, energie, lef. Lijkt verdacht veel op de kernwaarden van JEX. Niet zo gek dat een marketeer met energie en lef zo goed uit de verf komt binnen onze organisatie. Meerdere ballen tegelijk hooghouden, touwtjes aan elkaar knopen, projecten fixen. Fixen? Fixen!   

JEX, een plek vol ambitie
De belichaming van ambitie, durven dromen en hard werken. Voor twijfels is geen ruimte, gaan met die banaan. Verbaasd over ons succes? We blijven continu verassen! Toffe dingen doen en veel lachen is zowel de input als uitkomst van het werk.  

Wie?
Melissa van Bruggen begon in september 2021 als content marketeer bij JEX. Vier maanden later kon ze haar functietitel op LinkedIn al veranderen naar ‘Projectmanager Marketing’. Als team lead van Projects & Strategy schrijft ze de i’tjes en zet ze de punten op alle bedrijfscampagnes en events. De job in een notendop? Drukkende deadlines, omgaan met onverwachte veranderingen, houden van helicopterview. Noem het schaken op meerdere borden. Alles om de wedstrijd te winnen! En dat doen we samen.

Een plek waar keihard wordt gewerkt, maar nog veel harder wordt gelachen.” 
Melissa – over werken bij JEX

Kuip Pitch
Waarom werken bij JEX zo bijzonder is? Tien JEX’ers geven antwoord op deze vraag. Elke maand legt één van onze medewerkers dit graag aan je uit. Niet zomaar een verhaal, opgenomen in een fantasieloos en kaal kantoor. Beeld je maar eens in hoe dit zou klinken in een afgeladen stadion met 51.117 uitzinnige toeschouwers. In pitch #2 vertelt Melissa voor ‘Stadion Feijenoordover de ambities en unieke sfeer van en bij JEX.

#WorkAsOne