JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Kuip Pitch #3 - Peter Weststrate

Goed, Peter, West. De JEX-variant van de trappen van vergelijking. De stellende trap is goed, de vergrotende beter. De overtreffende trap? Dat is Peter. Resultaatgericht, een people manager in B2B sales, business development en marketing met een passie voor het bouwen van sterk presterende teams.  

Geef hem een vinger en hij pakt je hand. Bied hem een kans en hij benut hem. En zijn de kansen er niet? Dan ontdekt Peter deze door doelgericht en energiek te verbinden, aan te jagen en samen te werken. 

Wie?

Peter Weststrate is sinds maart 2022 Commercieel Manager binnen JEX. Als commerciële aanvoerder van het sales team is hij onlosmakelijk verbonden aan de groeistrategieën op de Honingerdijk. Groeien zonder pijn? Dan gaat het niet hard genoeg. ‘’Jezelf constant testen, op je muil gaan, sta op, pak die hand. We gaan door!’’ Het geheim van onze zakelijke betweter? Marktanalyses bij de koffie. 

 "JEX, een hecht collectief van winnaars.” 

Peter – over werken bij JEX 

Kuip Pitch 
Waarom werken bij JEX zo bijzonder is? Tien JEX’ers geven antwoord op deze vraag. Elke maand legt één van onze medewerkers dit graag aan je uit. Niet zomaar een verhaal, opgenomen in een fantasieloos en kaal kantoor. Beeld je maar eens in hoe dit zou klinken in een afgeladen stadion met 51.117 uitzinnige toeschouwers. In pitch #3 vertelt Peter in de iconische spelerstunnel van De Kuip wat werken bij JEX voor jou kan betekenen. 

#WorkAsOne