JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Kuip Pitch #1 - Robin la Rondelle

Rotterdamser vind je ze binnen JEX niet. Met de Maasstad als geboorte- en woonplaats zit het met ‘’de niet lullen maar poetsen-mentaliteit’’ wel goed. ‘’Voor goud gaan, niks minder, knallen, met z’n alle!’’ In een omgeving waar collegialiteit en vriendschap hand in hand gaan is niets sterker dan dat ene woord. Samen.

One of a kind
Uniek in zijn soort: een brandweer als vrijwilliger, software engineer voor de kost. Half werk leveren? Full stack it is. Als supporter van de mannen van Slot is het pronken van JEX op het trainingsshirt van Feyenoord natuurlijk mooi. Nog mooier? Je verhaal doen, op het heilige Kuip-gras, over waarom werken bij JEX zo tof is.

Wie?
Robin la Rondelle is sinds februari 2022 ‘fullstack software engineer’ bij JEX. Hij is o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het JEX Backoffice portaal in Angular en .NET waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende oplossingen zoals het Specification Pattern en NGXS.

‘’Voor je het weet staan we aan de top.’’ 
Robin – over werken bij JEX

Kuip Pitch
Waarom werken bij JEX zo bijzonder is? Tien JEX’ers geven antwoord op deze vraag. Elke maand legt één van onze medewerkers dit graag aan je uit. Niet zomaar een verhaal, opgenomen in een fantasieloos en kaal kantoor. Beeld je maar eens in hoe dit zou klinken in een afgeladen stadion met 51.117 uitzinnige toeschouwers. In pitch #1 vertelt Robin la Rondelle vanaf de middenstip van ‘Stadion Feijenoord’ waarom jij er snel bij wilt zijn.

#WorkAsOne