JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Kuip Pitch #4 - Romy Bekker

Er zijn meerdere wegen die naar Romy leiden. Romy? Rome! Maakt het uit. De witte Kralingse villa heeft wel iets weg van het onoverwinnelijk ogende Romeinse Colosseum. Gebouwd in één dag? Dacht het niet! Met keihard werken en kansen grijpen kwam de loopbaan binnen JEX, die begon als stagiair, wel in een stroomversnelling. 

Wie?
Romy Bekker is sinds augustus 2021 werkzaam bij JEX. Van proefwerk naar contractueel dienstverband. Een voorbeeld dat hard werken, intrinsieke motivatie en geloof, daadwerkelijk beloond wordt. Want geloof? Dat is er. In onszelf en in het behalen van onze torenhoge ambities. Bij JEX gaan we altijd voor de winst, verliezen is geen optie. 

 "Het enige gelijkspel wat we spelen is de gelijkheid op de werkvloer.”  

Romy – over werken bij JEX 

Kuip Pitch 
Waarom werken bij JEX zo bijzonder is? Tien JEX’ers geven antwoord op deze vraag. Elke maand legt één van onze medewerkers dit graag aan je uit. Niet zomaar een verhaal, opgenomen in een fantasieloos en kaal kantoor. Beeld je maar eens in hoe dit zou klinken in een afgeladen stadion met 51.117 uitzinnige toeschouwers. In pitch #4 vertelt Romy in de kleedkamer van Feyenoord wat werken bij JEX voor jou kan betekenen.

#WorkAsOne