JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Q3 Kwartaalevent: Beachvolleybal en BBQ

Het Scheveningse zand tussen de tenen, zomerzon op de bol. Twee bussen ‘vol’ JEX’ers koerste 8 juli jl. af naar ’s lands bekendste badplaats. Met Beachclub Copacabana en aanliggende beachvolleybalvelden als decor stond het Q3-kwartaalevent in het teken van kort terugblikken, maar vooral vooruitkijken. Nick en Jeroen spraken de JEX’ers toe, deelden de groeiambities en namen hen mee in de toekomst vol nieuwe producten en diensten. 

 

Doorontwikkelen
8 juli 2022, 10.00 uur stipt. De motoren van twee luxe witte touringcars worden gestart en navigeren naar Strandweg 12, 2586 JK te Den Haag. In sportoutfit, veelal het nieuwste Feyenoord trainingsshirt van dit seizoen, wordt allereerst een plekje in de zon gezocht. Op het terras is ‘genieten’ een understatement voor de overheerlijke lunch onder het fel schijnende hemellichaam.

 

Terugblik met oog op de toekomst
Dat luisteren meer dan horen is en beter gaat met een gevulde maag bleek tijdens de presentatie van Nick en Jeroen. In een interactieve sessie werd teruggekeken op het afgelopen kwartaal, de rebranding besproken, maar bovenal vooruitgeblikt op de toekomst. Een toekomst vol nieuwe producten en diensten. Die we gaan inzetten en de markt opbrengen, ook al zijn ze nog niet zo heel goed. 

 

‘’We gaan continu nieuwe producten inzetten, ook als ze niet zo heel goed zijn. Met feedback vanuit de markt kunnen we dit op hoog tempo doorontwikkelen.’’ 

Nick Hillebrand – oprichter en algemeen directeur JEX 

Kees en kurken
Éen verhaal, enkele sheets, meerder vragen verder, mocht ook Kees (Augias Flex) de microfoon nog even in de hand nemen. ‘’De kurk is meermaals van de fles geweest, tevergeefs. Na het toch weer afketsen van de deal kon de champagne weer koud.’’ Ik hoor je denken… *Tromgeroffel* Augias Flex neemt Uitzendbureau Zuidgeest over. Met een glimlach van oor tot oor weet Kees de handen op elkaar te krijgen. Een korte presentatie over Augias Flex, het overnameproces en Zuidgeest-voorstelronde volgen. 

Meedoen belangrijker dan winnen? 
Computer uit, game on! Er werd namelijk ook nog gestreden om een paar blinkende gouden medailles. In teams van zeven werd gestreden om de eindwinst. ‘Winnaar JEX Beachvolleytoernooi’ word je niet zomaar, dat blijkt.  

Bayram haalde met zijn opzichte tijdrekken het zand en bloed onder de nagels van tegenstanders vandaan, Stefan dacht dat je in het net mocht hangen en Nourdin wist met z’n smooth talk uitballen telkens in zijn voordeel te praten. Want is een bal op de lijn nu in of uit? 

Never mind. Het was een mooie en zonnige dag met uiteindelijk een meer dan terechte winnaar. Winst of verlies werd gevierd onder de rook van de BBQ. Met een in de zee zakkende zon bleef het nog lang gezellig. 

NB 
Speciale SO naar Oussama en Melissa voor de organisatie, Beachclub Copacabana voor de gastvrijheid, de voor niets op komen dagen chauff voor de moeite. Last but not least, een dikke pluim voor Sasja, Quinten, Naomi en Amber als winnaars van de ‘Bikkel Award’.