JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Q1 Kwartaalevent: NY borrel en JEX Awards

Aan het begin van dit jaar sloten we 2021 af in stijl, klaar voor een nieuw mooi jaar vol groei. De JEX’ers trokken hun mooiste kleding uit de kast voor het allereerste kwartaalevent én de eerste JEX Awardshow ooit. In galakleding bestormden ze de rode loper. Klaar om misschien wel die titel ‘vrolijkste JEX’er’, ‘vlotste babbelaar’, ‘aanstormend talent’ of ‘JEX’er van het jaar’ te winnen. En dat is slechts een greep uit de awards die zijn uitgereikt. De plannen voor 2022 werden vastgelegd en daarbij ook mooie momenten en wat leuke kliekjes.

Jeroen: "Op het eerste kwartaalevent van 2022 reikten we de JEX Awards uit. Een moment om wat JEX'ers in het zonnetje te zetten. Awards voor JEX'ers die ons en zichzelf verbaasd hebben met een mooie prestatie, tot aan de grootste wegpiraat. Dus die houden we erin! De shortlist voor de JEX Awards van volgende januari is zich al aan het vullen."

 

Martijn: "Het was de eerste keer sinds Corona dat bijna iedereen weer bij elkaar kwam in onze geliefde Kuip. Na het praatje over cijfers en de toekomst van JEX was er een heuse JEX-Award-uitreiking. JEX'ers kregen prijzen voor hun uitzonderlijk talent of waardevolle inzet. Mijn highlight: zien hoe alle collega’s samen in een korte tijd een hechte groep zijn geworden."

 

Bayram: "Het was echt een unieke dag die helemaal in JEX-style georganiseerd was. Net geen prijsje gewonnen, maar wel officieel gekozen tot OR lid."