JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Q2 Kwartaalevent: Paintball en Expeditie Robinson

Op de dag van het tweede kwartaalevent verplaatste JEX het parkeerprobleem op de Honingerdijk voor een dag naar Gouda. De presentatie op het begin van de dag bracht iedereen op de hoogte van de stand van zaken. Én een blik op een toekomst met eventueel minder parkeerproblemen als het goed blijft gaan met JEX. De dag begon dus al goed. De rest van de dag stond in het teken van team building activiteiten in kilt, tot elkaar een aantal goede blauwe plekken bezorgen. En eindelijk een dag in trainingspak. Behalve voor Davey. In het kort: je had erbij moeten zijn.

 

Davey:Het is fijn om elk kwartaal een update te krijgen over alle ontwikkelingen binnen het bedrijf waar we als team enorm hard aan werken. Los van de gezellige activiteiten worden we ieder kwartaal helemaal bijgepraat over de visie en strategie van JEX. Dit zorgt voor meer betrokkenheid.”

 

Fleurisanne: “Mijn eerste kwartaalevent, dat voelde alsof het ook meteen mijn laatste zou zijn. Doodsangsten uitgeslagen op de stelten tijdens Expeditie Robinson. Gelukkig op deze manier wel meteen collega's beter leren kennen. Ik zou het zo nog een keer doen.”

 

Romy Bekker: “Het tweede kwartaal event van dit jaar, vol met spanning en gezelligheid. Eerst genieten van een lunch in de zon, daarna wat belangrijke dingen te horen krijgen en de dag afsluiten met een potje paintballen en Expeditie Robertson. Na zo’n dag verheug je je al gelijk op het volgende event en hoe ze dit event gaan overtreffen!”