JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Q2 2023 Kwartaalevent: Speurtocht door Rotterdam

  

25 april 2023, het tweede kwartaalevent van 2023, waar we met alle JEX’ers op pad gingen voor een speurtocht door Rotterdam. We begonnen bij ons kantoor aan de Honingerdijk, waar iedereen met een JEX-waterflesje in de hand werd verwelkomd en zich klaarmaakte voor een middag vol avontuur en teambuilding. 

De speurtocht bracht ons langs de meest iconische plekken van de stad. Van o.a. Tropicana tot de Willemsbrug en van de Millenniumtoren tot aan de Oude haven, we hebben het allemaal gezien. Onderweg werden we flink uitgedaagd met allerlei puzzels, raadsels en rebussen. Gelukkig hebben we elkaar goed kunnen helpen, want alleen zouden we er nooit zijn uitgekomen. 

    JEXER die spreekt voor een menigte.    JEXERS die buiten staan

Uiteindelijk arriveerden we bij onze eindbestemming: de prachtige Kunsthal Rotterdam. Hier werden we bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen JEX;

  • Verdere ontwikkeling JEX Works; 
  • Launch van twee bèta producten: JEX Planning en JEX ATS; 
  • De planning van de verhuizing naar De Brug;
  • Formule 2-campagne, Battle of the Branche;
  • Stoppen met Feyenoord partnership;
  • Mogelijke nieuwe partnerships;
  • Ontwikkelingen van onze software & IT producten.

JEXERS aan het praten met elkaar    Mensen die spreken aan een staantafel 

Als afsluiting hebben we samen geproost op de doelstellingen voor Q2 2023 en de goede samenwerking binnen het bedrijf. Het was weer een geslaagd event, waarbij we niet alleen hard hebben gewerkt maar ook veel plezier hebben gehad. Op naar de volgende! 

Kom jij ons team versterken en ben jij er volgende keer ook bij? Neem vooral een kijkje bij onze openstaande vacatures!