JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

Q4 Kwartaalevent: Drankjes, DJ's en een Photo Booth

Op 7 oktober 2022 brak voor JEX het laatste kwartaal van het jaar aan. Tijdens dit afsluitende kwartaalevent, kwamen de JEX’ers voor een laatste keer dit jaar bijeen om cijfers, ontwikkelingen en de agenda van aankomend kwartaal te bespreken. Dat deden we deze keer bij onze buren in het Excelsior Stadion.

De avond begon met korte presentaties over de nieuwe optieregeling voor aandelen, plannen rondom hoe we volgend jaar beter kunnen meebewegen met onze enorme groei en een terugblik op hoe we de kernwaarden ‘Verbinding’, ‘Energie’ en ‘Lef’ hebben teruggezien dit afgelopen kwartaal. Hieraan voegden we gezamenlijk een nieuwe kernwaarde toe die overkoepelend is voor heel JEX: ‘Eigenaarschap’. Daarbij werd ook de nieuwe regeling voor seizoenstickets voor Feyenoord aangekondigd (want ja, ook dat hoort erbij als je een JEX’er bent!)

Waar de laatste cijfers, ontwikkelingen en vragen voor de grote baas besproken werden, kon een kleine celebration natuurlijk niet achterblijven. En jullie weten inmiddels wel wat een "klein" feestje bij JEX betekent... Met een walking dinner, uitgebreid arsenaal aan drankjes, DJ, photobooth en lightboxes sloten we het kwartaalevent af.