JEX-Top10Linkedin
Terug naar het overzicht

'Let's Grow Your Business' event

Op 30 september 2022 organiseerden wij vanuit JEX Backoffice de allereerste editie van Let’s Grow Your Business: een avond vol inspirerende presentaties, waarbij het thema van de avond “Growth by Example” was. Verschillende uitzendbureaus kregen de kans om met ons en elkaar te netwerken en meer inzichten te verkrijgen als het aankomt op het laten groeien van hun bedrijven.  

Naast gastsprekers Danny Makkelie en Sander Aarts , namen ook onze eigen Recruitment Marketeer Joffrey van der Stap en Commercieel Manager Peter Weststrate het podium om te praten over de kracht van JEX en het belang van samenwerking, communicatie en recruitmentmarketing.  

Nadat we JEX écht voorgesteld hadden, was het tijd om de rollen om te draaien en onze gasten te leren kennen. Hoe we dat deden? Kletsen onder het genot van een borrel, dj en live zangeres (en natuurlijk lekker eten).  Uiteraard konden de goodiebags als “tot ziens-cadeau” niet aan deze avond ontbreken.

Yentl: "Dat het elke keer weer een leerzame en gezellige avond wordt, is echt niets nieuws meer voor mij. Het 'Let's Grow Your Business' event was precies dat. Waar ik me wel elke keer over verbaas, is het lekkere eten ;)!"

Marvin: "De presentaties waren super interessant. Zeker iets waar zelfs ik, als JEX'erzijnde, veel van kon leren!"

Zonder een JEX’er achter de camera hier en een rondrennende JEX’er daar, zou het natuurlijk geen typisch JEX-event zijn. Wil jij dus ook met ons meewerken aan een van onze volgende events? Bekijk dan onze vacatures.